Voorspel de uitslag van Ajax - Feyenoord!

Voorspel de uitslag van Ajax - Feyenoord!

Elke week kunnen jullie als Kameraadjes de uitslag van de wedstrijd van Feyenoord voorspellen om kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs… Dit keer de Klassieker: Ajax tegen Feyenoord! In de eerste wedstrijd dit seizoen was Feyenoord veel beter, maar werd het een 1-1 gelijkspel. Wat wordt dit keer de uitslag?

Het duel tussen de nummer één en twee van de Eredivisie wordt een echte kraker. Het verschil op de ranglijst is nu zes punten, maar blijft dit zo? Feyenoord zal er alles aan doen om ook in deze moeilijke uitwedstrijd drie punten te pakken en daarmee het puntenverschil te vergroten. Ajax wil nog gaan voor de titel en gaat daarom ook volle bak voor de winst. Twee weken terug verspeelde de rivaal nog verrassend punten bij onze stadsgenoot Excelsior, waar de einduitslag 1-1 werd. Dat was ook de uitslag in De Kuip tijdens de eerste Klassieker dit seizoen. Dolberg maakte onverdiend 0-1, maar Dirk Kuijt bezorgde de ploeg van Giovanni van Bronckhorst alsnog een belangrijk punt. Wordt het komende zondag weer zo spannend?

Wat denk jij dat de uitslag wordt tussen Ajax en Feyenoord? Voorspel hier de uitslag van de wedstrijd en wie weet ben jij dan de winnaar en win je een leuke Feyenoord-prijs! Speel jij ook mee?

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!