Voorspel de uitslag van ADO Den Haag - Feyenoord!

Voorspel de uitslag van ADO Den Haag - Feyenoord!

Elke week kunnen jullie als Kameraadjes de uitslag van de wedstrijd van Feyenoord voorspellen om zo kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs. Deze week dus de wedstrijd ADO Den Haag - Feyenoord. Gaat Feyenoord voor de negende keer op rij winnen in de Eredivisie? Wat denk jij dat het wordt?

Net voor de topper tegen PSV is het natuurlijk belangrijk dat de Rotterdammers aankomende zondag drie punten pakken in Den Haag. ADO staat sinds afgelopen weekend laatste in de competitie. Zij hebben maar zeventien punten uit 22 wedstrijden, terwijl ze nog goed aan het seizoen begonnen. Door deze slechte reeks is twee weken terug coach Petrovic ontslagen. Kan de nieuwe hoofdtrainer Alfons Groenendijk de mannen wel laten winnen?

Eerder dit seizoen werd het 3-1 in de De Kuip. Voor de beker kwamen de Hagenezen ook op bezoek, toen won Feyenoord met 5-1. Maar nu ADO laatste staat, zullen zij flink aan de bak moeten. Het beloofd dus een spannende wedstrijd te worden voor de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Wat wordt het tussen ADO Den Haag en Feyenoord? Voorspel hier de uitslag van de wedstrijd en wie weet ben jij dan de winnaar en win je een leuke Feyenoord-prijs! Speel jij ook mee?

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!