Voorspel de uitslag van Feyenoord - PEC Zwolle

              Voorspel de uitslag van Feyenoord - PEC Zwolle

Na twee weken rust te hebben gehad, hervat Feyenoord aankomend weekend weer de competitie. Aanstaande zondag komt PEC Zwolle naar De Kuip tijdens speelronde dertien in de Eredivisie.

Of de interlandperiode op het juiste moment kwam voor Feyenoord is nog maar de vraag, maar feit is wel dat onze mannen de laatste drie wedstrijden in de Eredivisie niet wisten te winnen. Na twee gelijke spelen op rij werd er twee weken geleden verloren in Deventer van Go Ahead Eagles. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst is nog altijd de trotse koploper van de Eredivisie, maar de concurrentie komt steeds dichterbij. Onze mannen zullen zondag dan ook alles moeten geven om drie punten te pakken tegen PEC Zwolle.


De Zwollenaren presteren wisselvallig dit seizoen. Na een slechte start van het seizoen heeft de ploeg van Ron Jans de laatste vijf wedstrijden niet meer verloren. Feyenoord kan zondag dus aan de bak tegen de ploeg uit Overijssel. Denk jij dat Feyenoord deze editie tegen PEC Zwolle weet te winnen? Voorspel hier https://kameraadjes.feyenoord.nl/voorspel-de-uitslag  de uitslag van deze wedstrijd en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs!

 

Word ook Kameraadje!

Je ontvangt dan vijf keer per seizoen het Kameraadjes Magazine, waarin je alles leest over jouw Feyenoord-helden!