VOLGENDE WEEK FEYENOORD VOETBALPARK IN DE KUIP

VOLGENDE WEEK FEYENOORD VOETBALPARK IN DE KUIP

Volgende week woensdag, 16 april, is De Kuip het decor van het Feyenoord Voetbalpark 2014. Alle Feyenoord-supporters van 4 t/m 14 jaar zijn uitgenodigd om die middag te komen deelnemen aan elf spectaculaire voetbalactiviteiten in en rondom het stadion. Ook zijn spelers van Feyenoord en Coentje aanwezig om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan. Aan het eind van de middag ga je naar huis met een goed gevulde kadotas!

Vanwege het enorme succes van de verkorte rondleiding vorig jaar, biedt Feyenoord dit seizoen de mogelijkheid om je vooraf in te schrijven, zodat je verzekerd bent van een plaats.
De verkorte rondleiding kost slechts € 5,- en inschrijven kan hier.

Leden van Feyenoords Juniorclub Kameraadjes hebben via e-mail een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor het Feyenoord Voetbalpark, waarmee ze gratis een kaart kunnen aanvragen. Nog geen Kameraadje? Meld je dan aan via www.feyenoord.nl/voetbalparkactie en vraag direct een gratis kaart aan voor het Voetbalpark!

Kinderen die geen lid zijn van Kameraadjes kunnen voor slechts 5 euro per persoon een toegangskaart bestellen. Ouders/ verzorgers hebben gratis toegang tot het park. Kaarten bestellen voor het Feyenoord Voetbalpark kan via www.feyenoord.nl/voetbalpark.

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop!