Vlaggenkinderen Feyenoord – ADO Den Haag bekend

Vlaggenkinderen Feyenoord – ADO Den Haag bekend

Op de laatste dag van januari speelt Feyenoord een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. In eerste instantie niet veel bijzonders, maar toch is het dat wel. De wedstrijd op zondag 31 januari is namelijk een Kameraadjeswedstrijd en daarom mogen acht geselecteerde Kameraadjes het veld op als vlaggenkind!

De leden van de leukste juniorclub van Nederland konden zich aanmelden als vlaggenkind voor de wedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag. Een verantwoordelijke, maar vooral heel erg leuke taa: vlak voor de aftrap van een wedstrijd in een uitverkochte Kuip staan en de spelers vlak langs je heen het veld op zien komen. Dat wilt toch iedereen? Het antwoord daarop is: ja. Er is massaal gereageerd op de win-actie en binnen een week kregen meer dan 2.500 aanmeldingen in onze brievenbus. Gigantisch veel! Super bedankt allemaal voor het meedoen. Uit al die namen zijn acht winnaars geselecteerd die op zondag 31 januari met een vlag het veld op mogen. En dat zijn de volgende gelukkigen:  

Pim Postma
Teun Rutjes
Robert Bal
Lars Robbemont
Jasmijn Helder
Marit van der Hoek
Roos Breedveld
Liv de Haan   

De winnaars worden per mail op de hoogte gebracht. Zit jij niet bij de winnaars? Hou dan ook je mailbox goed in de gaten, want binnenkort maak jij weer kans!

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop!