Vierde editie Kameraadjes Voetbalfeest uitverkocht

Vierde editie Kameraadjes Voetbalfeest uitverkocht

Het Kameraadjes Voetbalfeest 2018, dat zondag 25 maart plaatsvindt in De Kuip, is volledig uitverkocht. In de week voorafgaand aan de vierde editie van het evenement zijn de laatste van in totaal 15.000 kaarten verkocht.

Meet & greet
Heb jij nog geen kaartjes, maar wil je toch naar het Kameraadjes Voetbalfeest én YouTubers Matthy en Koen in levenden lijve ontmoeten? De gelukkige winnaar van onze winactie ontvangt vier toegangskaarten voor het Kameraadjes Voetbalfeest, plekken op het Ereterras tijdens het binnenprogramma én een meet & greet met de enige echte Fifalosophy en DNPNL! Deelnemen is nog mogelijk via Facebook.

Programma
De poorten van het stadion gaan komende zondag om 11:00 uur open en vanaf dat moment is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Stel je vragen aan de spelers tijdens de kidspersconferentie, zet jouw baby op de foto met je favoriete Feyenoorder en geniet in het stadion van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg, YouTubers Matthy en Koen en optredens van onder anderen Broederliefde en Ronnie Flex.

Meer weten?
Wil je meer te weten komen over het Kameraadjes Voetbalfeest? Op https://kameraadjes.feyenoord.nl/voetbalfeest vind je meer informatie over het programma en de activiteiten. Hou verder de officiële kanalen van Feyenoord en het Instagram-account van Coentje (Coentje1908) in de gaten voor de laatste updates over het feest in De Kuip. Heb je nog vragen? Ga dan naar www.feyenoord.nl/service.

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!