VIDEO: Feyenoord als nummer drie de winterstop in!

VIDEO: Feyenoord als nummer drie de winterstop in!

Feyenoord heeft de laatste wedstrijd van het jaar 2014 met 0-1 gewonnen van NAC Breda! Dankzij een doelpunt van Colin Kazim-Richards en goede reddingen van Kenneth Vermeer gingen de drie punten mee naar Rotterdam.

Vooraf dacht trainer Fred Rutten dat het wel eens een moeilijke wedstrijd zou kunnen worden tegen NAC. Hij kreeg gelijk, want NAC werkte heel hard en maakte het Feyenoord daardoor moeilijk. Gelukkig keepte Kenneth Vermeer weer een goede wedstrijd en had hij een paar goede reddingen in huis!

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd na 32 minuten gemaakt door Colin Kazim-Richards. De spits kreeg de bal aangespeeld van Luke Wilkshire en schoot de bal in de korte hoek achter NAC-keeper Jelle ten Rouwelaar. Het was al de vierde wedstrijd op rij waarin Kazim-Richards scoorde, een mooie prestatie! 

Daarna kreeg Feyenoord nog een paar kleine kansen, maar in de slotfase werd NAC steeds gevaarlijker. Gelukkig wist de thuisploeg niet te scoren, waardoor Feyenoord met een overwinning de winterstop ingaat. Omdat PEC Zwolle verloor, steeg Feyenoord ook nog een plaatsje op de ranglijst. We staan nu derde, achter PSV en Ajax. De spelers en trainer van Feyenoord gaan nu op vakantie. Op zondag 4 januari spelen ze een oefenwedstrijd tegen FC Emmen, daarna gaan ze op trainingskamp naar Dubai, waar het dan lekker warm is. De volgende competitiewedstrijd is op zondag 18 januari, thuis tegen FC Twente. 

Bekijk in de videospeler hieronder de samenvatting van de wedstrijd. 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!