Verslag Juniorreporter Jordan: Feyenoord - Vitesse

Verslag Juniorreporter Jordan: Feyenoord - Vitesse

Mijn naam is Jordan Wijngaarde en ik mocht namens de Kameraadjes de Juniorreporter zijn bij de thuiswedstrijd Feyenoord-Vitesse. Ik vond het echt super cool dat ik werd uitgekozen! Helaas kon ik de wedstrijd niet kijken in De Kuip, door de staking van de politie. Maar thuis voor de buis kon ik de wedstrijd ook heel goed volgen. Ik ben 9 jaar en een grote fan van Feyenoord. Mijn lievelingsspeler is Boëtius.

Wat een mooi begin van deze wedstrijd. Een minuut stilte voor de overleden mevrouw Lodewijks. Het hele stadion is muisstil... 

Dan begint de wedstrijd echt. Feyenoord begint goed. Maar in de tweede minuut maakt Vitesse bijna een doelpunt. Mooie redding van Vermeer. Beide clubs spelen goed, maar dan...in de 12e minuut...een mooie pass en een doelpunt voor....Vitesse, door Qazaishvili. 0-1 voor Vitesse. Daarna heeft Vitesse een paar mooie passes, maar dan krijgt Ibarra een gele kaart. Een minuut later weer een doelpunt voor Vitesse...van der Heijden scoort de 0-2 in de 30ste minuut.

Het spel gaat door en hier komt Feyenoord met een mooi schot op doel en een...doelpunt!! Toornstraaaaaaaa!! In de 38ste minuut komt de stand op 1-2. Maar dan in de 43stee minuut een vrije trap voor Vitesse,  redding door Vermeer en dan toch...een doelpunt...door Achenteh. Met deze achterstand gaat Feyenoord de rust in.

Na de rust werden er in beide clubs wat spelers gewisseld. Feyenoord speelde de tweede helft goed, maar kon niet voorbij Vitesse komen. En dan in de blessuretijd wordt de achterstand nog verder vergroot....Labyad scoort de 1-4 voor Vitesse en zo eindigt de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse.

Hopelijk haalt Feyenoord tegen PEC Zwolle alsnog de derde plaats binnen!

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!