Tweede Kameraadjeswedstrijd een groot spektakelstuk

Tweede Kameraadjeswedstrijd een groot spektakelstuk

Het was afgelopen zondag een vermakelijke middag rondom De Kuip tijdens de tweede Kameraadjeswedstrijd van dit voetbalseizoen. Het weer was prima weer voor de tijd van het jaar en de leden van de leukste juniorenclub van Nederland waren getuige van een fantastische wedstrijd tussen Feyenoord en sc Heerenveen.

De wedstrijd tussen Feyenoord en de Friezen was de tweede Kameraadjeswedstrijd van dit voetbaljaar. De leden van de juniorenclub konden voor de tweede keer tijdens dit nieuwe seizoen gebruik maken van één van de voorrechten die hun lidmaatschap biedt: gratis een geselecteerde thuiswedsrijd bezoeken. De Kuip was mede door de aanwezigheid van duizenden uitzinnige Kameraadjes stijf uitverkocht.

Voor de wedstrijd van Feyenoord tegen sc Heerenveen was het al gezellig druk rondom en in De Kuip. Er was genoeg te beleven voor de Kameraadjes: zo was er een springkussen opgeblazen, kon er gemeten worden hoe hard je kan schieten, kon je plaatsnemen op de elftalfoto en kon je natuurlijk ook met Coentje op de foto.

Feyenoord en sc Heerenveen  bezorgde de vele  aanwezige Kameraadjes een geweldige middag door een spectaculaire wedstrijd te spelen. Helaas eindigde de wedstrijd in 2-2, maar alle Kameraadjes hadden alsnog een fantastische middag. De grote getalen supporters van de juniorenclub verlieten daardoor met een tevreden gevoel het stadion. Wil jij nog een keer nagenieten van de tweede Kameraadjeswedstrijd van dit seizoen? Bekijk dan hier de foto's. 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!