Topper ook in virtual reality te zien via Feyenoord App

Topper ook in virtual reality te zien via Feyenoord App

Naast de reguliere tv-registratie brengt FOX Sports zondag de Eredivisie-topper Feyenoord - PSV ook met een virtuele camera in beeld. Deze virtual reality beelden zijn gedurende de wedstrijd niet alleen te bekijken via de website van FOX Sports, maar ook via Feyenoord.nl én de officiële Feyenoord App.

Dankzij virtuele cameratechniek, waarvoor meerdere speciale camera’s in De Kuip zijn geplaatst, stelt FOX Sports in samenwerking met Beyond Sports kijkers in staat om de wedstrijd te beleven vanuit elke mogelijke positie op het veld. Of dat nu van bovenaf in het stadion is, vanuit het perspectief van een speler of juist vanuit de scheidsrechter. Een video-impressie vind je hier.

Feyenoord krijgt ook de beschikking over deze beelden en biedt deze zondag bij wijze van experiment aan via de Matchday-omgeving op de officiële Feyenoord App en Feyenoord.nl. Via de Matchday-omgeving kunnen supporters op de wedstrijddag nu al alles over de (aanloop naar de) wedstrijd volgen dankzij de bundeling van social media posts en live statistieken. Door de virtuele beelden aan te bieden, hoopt Feyenoord de online wedstrijdbeleving voor supporters nog verder te vergroten.

De virtuele beelden worden, net als bij FOX Sports, met enige vertraging uitgezonden. Voor het bekijken van de beelden heb je geen VR-bril nodig. Wil jij zondag de wedstrijd Feyenoord – PSV (ook) bekijken in virtual reality? De live stream is vanaf 14:30 uur te vinden bovenaan de tijdlijn op www.feyenoord.nl en via de officiële Feyenoord App, die te downloaden is in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android)

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!