Succesvolle sfeeractie van Kameraadjes!

Succesvolle sfeeractie van Kameraadjes!

Feyenoord wist zondag niet te winnen van Go Ahead Eagles, maar dat lag niet aan de Kameraadjes. Een groepje jonge Feyenoord-fans had De Kuip namelijk versierd met spandoeken en zorgde er met prachtige sjaals, petten en vlaggen voor dat er al vóór de wedstrijd heel veel sfeer was in het stadion.

Negen Kameraadjes waren door TIFO Rotterdam (de groep die al die mooie spandoeken en vlaggen maakt die je bij wedstrijden in De Kuip ziet en die onderdeel is van de Feyenoord Supportersvereniging) uitgekozen om mee te doen aan een speciale actie. Op zaterdag 11 april kwamen ze naar De Kuip om met verf en stiften hun eigen Feyenoord-sjaal en -pet te maken. Daarbij werden ze ook nog eens verrast door Coentje, die even kwam kijken hoe het ging en alle gemaakte sjaals, petten en spandoeken goedkeurde. Ook deelde Coentje handtekeningen uit en ging hij met de Kameraadjes op de foto.

Feyenoord - Go Ahead Eagles

Op zondag 19 april was het zover... Voor de wedstrijd Feyenoord - Go Ahead Eagles mochten de jonge creatievelingen hun kunstwerken laten zien aan de bijna 50.000 andere supporters in De Kuip. Met hun petten op, hun sjaals om en met de vlaggen in de hand liepen ze het veld op, waar ze de warming-up bekeken terwijl ze met hun vlaggen zwaaiden. Ondertussen hadden de ouders de spandoeken opgehangen in het vak. Ook werd het grote spandoek getoond dat door alle bezoekers van het Metro Kameraadjes Voetbalfeest was gemaakt, met daarop de tekst "Van de Kameraadjes, voor Feyenoord".

De prachtige spandoeken, sjaals en petten konden op een groot applaus rekenen van de andere supporters. En ook de spelers vonden de sfeeractie van de Kameraadjes prachtig! 

Bekijk hieronder de video die TIFO Rotterdam maakte over deze actie:

Word ook Kameraadje!

Je ontvangt dan vijf keer per seizoen het Kameraadjes Magazine, waarin je alles leest over jouw Feyenoord-helden!