Baby Fotoshoot: stel je baby voor aan het Legioen!

Baby Fotoshoot: stel je baby voor aan het Legioen!

Je kent de foto’s wel, van spelers die zojuist een nieuw contract hebben getekend bij Feyenoord. In de Feyenoord Business Unit poseren ze trots met hun Feyenoord-shirt en presenteren ze zich aan het grote publiek; een prachtig moment!

Dat moment kun jij ook meemaken, maar dan met je eigen kleine Feyenoorder! 

Als jij kaartjes hebt voor het Metro Kameraadjes Voetbalfeest op zondag 29 maart, bieden wij jou de kans om jouw Kameraadje aan het grote publiek te tonen tijdens de Baby Fotoshoot, speciaal voor Kameraadjes tussen de 0 en 1 jaar. 

Tijdens deze unieke fotoshoot gaat jouw zoon of dochter in Feyenoord Business Unit op de foto met een Feyenoord-speler en Coentje. Deze foto’s komen online te staan op de website van Feyenoord. Tevens ontvang je een certificaat; een leuk aandenken aan dit bijzondere moment! 

Wil jij je zoon of dochter laten vereeuwigen op deze bijzondere plek? Meld je dan aan voor de Baby Fotoshoot via www.feyenoord.nl/pcbaby. Je hebt de keuze uit twee sessies:

Sessie 1
12.30 – 13.30 uur

Sessie 2
13.45 – 14.45 uur

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij! 

Nog geen kaartjes voor het Metro Kameraadjes Voetbalfeest? Of wil je meer weten over het Metro Kameraadjes Voetbalfeest? Op www.feyenoord.nl/voetbalfeest vind je alle informatie. 

Word ook Kameraadje!

Je ontvangt dan vijf keer per seizoen het Kameraadjes Magazine, waarin je alles leest over jouw Feyenoord-helden!