Spannend Sinterklaascadeau voor Kameraadjes

Spannend Sinterklaascadeau voor Kameraadjes

Sinterklaas is weer in het land en ook dit jaar slaat hij Feyenoord niet over. Voor alle Mini’s en Puntertjes heeft hij een cadeau meegebracht uit Spanje, dat morgen (vrijdag 24 november) bezorgd wordt. Het gaat om het lees- en luisterboek ‘Sinterklaas en de Vliegende Stoomboot’, dat je als ouder samen met jouw Kameraadje kunt lezen, beluisteren en meezingen!

In dit spannende verhaal is De Kuip is vol gelopen, maar niet met mensen zoals bij elke thuiswedstrijd. Bovendien zweeft er iets groots door de lucht… Wil jij erachter komen wat er allemaal gebeurt in De Kuip, maar ben je nog geen lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Meld jouw kleine Feyenoord-supporter aan als Kameraadje en ontvang het lees- en luisterboek ‘Sinterklaas en de Vliegende Stoomboot’. Doe dit uiterlijk maandag 27 november en het welkomstpakket wordt op pakjesavond bij het nieuwe Kameraadje bezorgd! Lid worden van Kameraadjes kan via deze link

Let op: deze actie is alleen geldig voor het Mini’s- en Puntertjes-lidmaatschap. Bestaande leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes van 0 tot en met 7 jaar (Mini’s en Puntertjes) krijgen het lees- en luisterboek ‘Sinterklaas en de Vliegende Stoomboot’ kosteloos thuisgestuurd.

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!