Scoor nu de laatste items uit de adidas-collectie

Scoor nu de laatste items uit de adidas-collectie

Voor de spelers van Feyenoord zit het seizoen 2016-2017 erop. Wat rest, zijn de prachtige herinneringen, maar óók de laatste items uit de adidas-collectie. De Feyenoord-spelers hebben namelijk niet alle trainings- en wedstrijdkleding gebruikt die aan het begin van het seizoen aan hen ter beschikking wordt gesteld.

Daardoor zijn in de Feyenoord Fanshop opnieuw meerdere items uit de trainingscollectie verkrijgbaar, in diverse gangbare maten zoals S, M en L. Op de gehele trainingscollectie geldt een korting van 30%, terwijl de korting op jacks maar liefst 40% is.

Ook is het weer mogelijk wedstrijdshirts van dit kampioensseizoen aan te schaffen. Zowel van het thuis- als uitshirt zijn weer enkele shirts met lange mouwen en shirts in kindermaten op voorraad.

Wil jij nog een item scoren als herinnering aan dit prachtige seizoen? Wees er snel bij, want op is op! Je kunt de laatste items uit de adidas-collectie kopen in een van de vier de Feyenoord Fanshops of direct bestellen in de Online Feyenoord Fanshop. Klik hier om direct naar de pagina met de trainings- en wedstrijdcollectie te gaan

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!