Sam Larsson voor het eerst vader

Sam Larsson voor het eerst vader

Sam Larsson is vader geworden van een dochter. Blanca Larsson werd woensdagmiddag 14 februari geboren en weegt 3,1 kilo. Moeder en dochter maken het goed. Feyenoord feliciteert Sam en zijn vriendin Rebecca van harte met de geboorte van hun eerste kind!

Larsson, die kort na de jaarwisseling zijn vriendin ten huwelijk vroeg, is momenteel herstellende van een hamstringblessure. De vleugelaanvaller blikte eerder dit seizoen in Feyenoord Magazine al vol enthousiasme en nieuwsgierigheid vooruit op het vaderschap: ‘Het wordt een meisje dat geboren wordt in Rotterdam. Hoe mooi is dat? Ik kan me nog geen voorstelling maken van hoe het precies zal zijn, maar ik denk dat vader worden het mooiste is dat kan gebeuren in het leven.’

 

Rebecca you are beyond amazing! Thank you for the best Valentine's Day ever and welcome Blanca ♥️

Een bericht gedeeld door Sam Larsson (@samlarssonofficial) op

Kampioensbaby Blanca Larsson werd toevalligerwijs geboren precies negen maanden nadat Feyenoord op 14 mei 2017 landskampioen werd. Daarmee verdient de kleine Larsson een gratis lidmaatschap voor Feyenoord Juniorclub Kameraadjes, net als andere ‘kampioensbaby’s’ die worden aangemeld via kameraadjes.feyenoord.nl/kampioenskameraadje.

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!