Roan Berkhout winnaar prijsvraag maart 2017!

Roan Berkhout winnaar prijsvraag maart 2017!

Elke maand kunnen jullie als Kameraadjes meedoen aan een prijsvraag om kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs. Vorige maand een vraag over het aantal tegendoelpunten van Feyenoord en deze werd goed beantwoord door… Roan Berkhout! Gefeliciteerd, jij bent de gelukkige winnaar!

Feyenoord staat al 28 speelrondes bovenaan in de Eredivisie. Nu het seizoen bijna afgelopen is, komt het kampioenschap ook steeds dichterbij. Wat een geweldige prestatie zou dat zijn! We zijn één team, maken veel mooie goals en blijven maar winnen. Vorig seizoen was dat soms even anders. Ondanks de goede prestaties in de beker, ging het toen in de competitie niet altijd even goed. We kregen bijvoorbeeld veel meer doelpunten tegen. Coentje’s vraag was daarom ook: Hoeveel doelpunten kreeg Feyenoord in 2015/2016 tegen in de Eredivisie? Het juiste antwoord is… 40! Roan Berkhout was één van de Kameraadjes die het goede antwoord instuurde. Jij wint daarom een leuke Feyenoord-prijs!

Wil jij ook kans maken op een leuke Feyenoord-prijs? Doe dan mee met de nieuwe prijsvraag via deze link! Deze maand gaat de prijsvraag over Brad Jones. Speel jij ook mee? Wie weet ben jij dan de winnaar!

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!