Nagenieten van de Kameraadjeswedstrijd Feyenoord – PEC Zwolle

Nagenieten van de Kameraadjeswedstrijd Feyenoord – PEC Zwolle

Wat was het een feest op de laatste zondag van september in De Kuip. Niet alleen omdat op die dag Feyenoord met 2-0 won van PEC Zwolle, maar zeker ook omdat veel leden van de Juniorclub de ploeg van Giovanni van Bronckhorst aanmoedigden tijdens de traditionele Kameraadjeswedstrijd.

Uitverkocht! 

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle in De Kuip konden Kameraadjes gebruik maken van een van de voorrechten dat hun lidmaatschap van de Juniorclub geeft: één keer per seizoen een vooraf geselecteerde wedstrijd gratis bezoeken. En dat die boodschap over was gekomen bij de leden van de Juniorclub was duidelijk. Alle kaarten voor de speciaal voor de Kameraadjes geselecteerde vakken waren binnen no-time uitverkocht!

Activiteiten

Rondom de wedstrijd waren er voor de Kameraadjes tal van activiteiten te beleven.  Zo was mascotte Coentje aanwezig om met iedereen die maar wilde op de foto te gaan, waren er leuke attracties en kregen de jonge supporters het boekje ‘Welkom in De Kuip’ waar bijvoorbeeld een leuk wedstrijdverslag in kon worden geschreven. Maar het hoogtepunt was natuurlijk de wedstrijd. Alle Kameraadjes schreeuwden Feyenoord samen naar een prachtige overwinning op PEC Zwolle.

Ben jij tijdens de Kameraadjeswedstrijd Feyenoord – PEC Zwolle op de foto gegaan met Coentje? Zoek dan hier jouw foto op, download het kiekje en geef ‘m een mooi plekje in huis, als aandenken aan een fantastische dag!

Is het jou niet gelukt om kaarten te krijgen voor de afgelopen Kameraadjeswedstrijd? Niet getreurd! Er komt dit seizoen namelijk nog een mogelijkheid om jouw gratis kaartje voor een thuiswedstrijd van Feyenoord te bemachtigen. Hou deze site goed in de gaten en dan ben jij er binnenkort bij in De Kuip!

Word ook Kameraadje!

Je ontvangt dan vijf keer per seizoen het Kameraadjes Magazine, waarin je alles leest over jouw Feyenoord-helden!