Liv de Haan winnaar prijsvraag mei!

Liv de Haan winnaar prijsvraag mei!

Elke maand kunnen jullie als Kameraadjes meedoen aan een prijsvraag om kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs. Vorige maand een vraag over de laatste wedstrijd van het vorige seizoen en de prijsvraag werd goed beantwoord door… Liv de Haan! Gefeliciteerd, jij bent de gelukkige winnaar!

Aan het einde van de competitie is er altijd veel spanning. Wie wordt er kampioen? Wie gaat Europa in? Wie gaat er degraderen? Het zijn altijd moeilijke vragen, want er zijn elk jaar wel weer een aantal verrassingen op de laatste speeldag in de Eredivisie. Dit seizoen gelukkig geen verrassingen, want: WIJ ZIJN KAMPIOEN! Vorig seizoen ook al geen verrassingen voor Feyenoord, want voordat de laatste wedstrijd tegen NEC begon was duidelijk dat de Rotterdammers ging eindigen op plek drie. Coentje’s prijsvraag van de maand mei ging over deze wedstrijd: Wat werd de uitslag in de laatste wedstrijd van het seizoen 2015/2016 en wie scoorde er? Het juiste antwoord is… 1-0 door Dirk Kuijt! Liv de Haan was één van de Kameraadjes die het goede antwoord instuurde. Jij wint daarom een leuke Feyenoord-prijs!

Wil jij ook kans maken op een leuke Feyenoord-prijs? Doe dan mee met de nieuwe prijsvraag via deze link! Deze maand gaat de prijsvraag over de enige echte Dirk Kuijt! Speel jij ook mee? Wie weet ben jij dan de winnaar!

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!