Lidmaatschap Kameraadjes vernieuwd

Lidmaatschap Kameraadjes vernieuwd

Het lidmaatschap van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes wordt nóg leuker. Met ingang van dit seizoen zijn de jongste Feyenoord-supporters onderverdeeld in vier verschillende leeftijdsgroepen: Mini’s (0-2 jaar), Puntertjes (3-7 jaar), Pupillen (8-11 jaar) en Junioren (12-14 jaar). Voor iedere leeftijdsgroep biedt Feyenoord een voordelenpakket dat aansluit bij de leeftijd en interesses. Op die manier leren Kameraadjes de club in de loop der jaren steeds beter kennen.

Zo krijgen de allerjongste Feyenoorders – naast een gereduceerd tarief van € 7,50 – een officieel certificaat, zodat ze kunnen laten zien dat ze al heel vroeg supporter waren. De Puntertjes en Pupillen maken onder meer kans om spelersmascotte te zijn bij een thuiswedstrijd. En voor de oudste groep Kameraadjes is het nieuwe interactieve Online Kameraadjes Magazine, met daarin diverse exclusieve filmpjes, één van de exclusieve voordelen.

Uiteraard biedt het Kameraadjeslidmaatschap ook voordelen die voor alle leeftijdsgroepen gelden. Zo ontvangen alle ruim 25.000 leden zes keer per seizoen de Kameraadjes Nieuwsbrief en krijgen zij standaard tien procent korting in de Feyenoord Fanshop. Ook worden de Kameraadjes jaarlijks uitgenodigd voor een exclusief evenement met leeftijdsgenoten.

Ben je nog geen lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Alle informatie over het vernieuwde lidmaatschap is te vinden op de Kameraadjeswebsite.

Na het lidmaatschap van de Feyenoord Juniorclub kunnen de Kameraadjes doorstromen naar Het Legioen. Als lid van Het Legioen ben je, samen met ruim 48.000 anderen, officieel aan Feyenoord verbonden en steun je direct jouw club. 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!