Laatste kans op deelname Feyenoord Soccer Camp Salou

Laatste kans op deelname Feyenoord Soccer Camp Salou

Voor het Feyenoord Soccer Camp in Spanje van 2 t/m 6 mei 2014 zijn twintig extra plekken beschikbaar gekomen. Het compleet verzorgde voetbaltrainingskamp van Feyenoord Soccer Schools in samenwerking met Trainingskampen.nl was aanvankelijk compleet volgeboekt, maar dankzij de extra plekken is het alsnog mogelijk om je in te schrijven. De uiterlijke inschrijfdatum is vrijdag 14 maart aanstaande, dus wees er snel bij en profiteer van deze kans!

Deelnemers van het internationale Soccer Camp in Salou worden in staat gesteld te werken aan hun eigen voetbalkwaliteiten. Voor de deelnemers en hun ouders, verzorgers, vrienden en/of familie is de reis volledig verzorgd, inclusief ontbijt, lunch en diner. Zij verblijven in een 4-sterren all inclusive resort in Salou (nabij Barcelona) op korte afstand van het strand. De oefensessies vinden plaats op een fantastisch trainingscomplex, naast het resort gelegen. De trainingen staan onder leiding van de succesvolle Feyenoord Academy en worden in elk geval verzorgd door oud-Feyenoorder en ex-international Ben Wijnstekers!

Klik hier voor meer informatie in de online brochure.

Via het boekingsformulier kun je jezelf en je kind(eren) aanmelden voor dit internationale voetbalkamp in Salou. Deelname aan de trainingen is mogelijk voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Ook voor ouders, verzorgers, familie en vrienden die niet aan de trainingen deelnemen is de trip zeer de moeite waard. Naast dat je uiteraard aanwezig kunt zijn bij alle trainingen, staat er onder meer een bezoek aan Barcelona op het programma en kun je genieten van alle faciliteiten in het 4-sterren complex Cambrils Park Resort, dat zeer goede recensies krijgt op onder meer Trip Advisor en Zoover.

Ervaar zelf hoe het is om als prof op trainingskamp naar het buitenland te gaan en boek nu! Bij de prijs inbegrepen zijn onder meer: een retourvlucht van Rotterdam naar Barcelona/Girona, een retourtransfer van en naar de luchthaven, vier overnachtingen in 4-sterren complex Cambrils Park Resort en een bezoek aan Barcelona op de vijfde dag van de reis.

Klik hier om direct te boeken!

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!