Kom naar de Kameraadjeswedstrijd Feyenoord - SC Heerenveen!

Kom naar de Kameraadjeswedstrijd Feyenoord - SC Heerenveen!

Ben jij lid van de Kameraadjes? En is het je niet gelukt om een kaartje te bemachtigen voor de eerste Kameraadjeswedstijd van dit seizoen? Op 30 oktober is jouw kans om gratis naar een wedstrijd van Feyenoord te gaan: de competitiewedstrijd tegen SC Heerenveen!

Leden van de leukste juniorclub van Nederland, de Kameraadjes, mogen elk seizoen één vooraf geselecteerde thuiswedstrijd gratis bijwonen. De eerste Kameraadjeswedstrijd dit seizoen was op 14 augustus. Feyenoord nam het toen in De Kuip op tegen FC Twente. Het was één groot feest, met een maximum aantal Kameraadjes op de tribune én een 2-0 overwinning voor Giovanni van Bronckhorst en zijn mannen. Op zondag 30 oktober 2016 staat de tweede Kameraadjeswedstrijd van het seizoen op het programma als Feyenoord het om half drie opneemt tegen SC Heerenveen.

Wil jij deze wedstrijd gratis bezoeken?

Kaarten reserveren kan vanaf zaterdagochtend 8 oktober om 09:00 uur. Er is een maximum aantal kaarten beschikbaar voor Kameraadjes, dus wees er snel bij en claim jouw kaartje!

Alle informatie over de kaartverkoop, zoals prijzen, beschikbare vakken en het aantal kaarten dat per Kameraadje gekocht kan worden, volgt in een e-mail op 8 oktober om 09:00 uur. Dus hou je mailbox goed in de gaten!

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop!