Kom naar de Kameraadjeswedstrijd Feyenoord - ADO Den Haag

Kom naar de Kameraadjeswedstrijd Feyenoord - ADO Den Haag

Op 31 januari staat de tweede Kameraadjeswedstrijd van het seizoen op het programma: die dag speelt Feyenoord de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Om alvast in de stemming te komen blikken we nog één keertje terug op de eerste Kameraadjeswedstrijd van deze voetbaljaargang: Feyenoord - PEC Zwolle.

Uitverkocht! 

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle in De Kuip konden Kameraadjes gebruik maken van een van de voorrechten dat hun lidmaatschap van de Juniorclub geeft: één keer per seizoen een vooraf geselecteerde wedstrijd gratis bezoeken. En dat die boodschap over was gekomen bij de leden van de Juniorclub was duidelijk. Alle kaarten voor de speciaal voor de Kameraadjes geselecteerde vakken waren binnen no-time uitverkocht!

Activiteiten

Rondom de wedstrijd waren er voor de Kameraadjes tal van activiteiten te beleven.  Zo was mascotte Coentje aanwezig om met iedereen die maar wilde op de foto te gaan, waren er leuke attracties en kregen de jonge supporters het boekje ‘Welkom in De Kuip’ waar bijvoorbeeld een leuk wedstrijdverslag in kon worden geschreven. Maar het hoogtepunt was natuurlijk de wedstrijd. Alle Kameraadjes schreeuwden Feyenoord samen naar een prachtige overwinning op PEC Zwolle.

Komende Kameraadjeswedstrijd 

Is het jouw niet gelukt om kaarten te krijgen voor de Kameraadjeswedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle? Niet getreurd! Zondag 31 januari staat de tweede Kameraadjeswedstrijd van het seizoen op het programma. Die dag neemt Feyenoord het in De Kuip op tegen ADO Den Haag.  Informatie over de kaartverkoop van deze Kameraadjeswedstrijd volgt dit weekend, dus hou je email goed in de gaten en claim jouw gratis kaartje voor Feyenoord – ADO Den Haag!

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!