Kom Feyenoord zondag steunen in de strijd om Europees voetbal!

Kom Feyenoord zondag steunen in de strijd om Europees voetbal!

Feyenoord heeft zich dit seizoen helaas niet direct weten te plaatsen voor de Europa League. Maar gelukkig heeft het team via de play-offs nog een kans om Europees voetbal te behalen! In die play-offs speelt Feyenoord aanstaande zondag (aftrap 14.30 uur) tegen sc Heerenveen.

De spelers en de nieuwe hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst hebben jouw steun hard nodig! De verkoop van losse kaarten is nu van start gegaan. Een kaartje voor een van de gezinsvakken heb je al voor slechts € 5,-. Kaarten voor andere vakken zijn er vanaf € 10,-. Kijk voor meer informatie en om direct tickets te bestellen op www.feyenoord.nl/ticketshop.  

De thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen wordt aanstaande zondag, 24 mei, om 14.30 uur gespeeld. Feyenoord gaat aanstaande donderdag eerst op bezoek in Heerenveen. De uitwedstrijd in het Abe Lenstra Stadion begint om 18.30 uur.

Wedstrijdrondleiding

Heb je wedstrijdkaarten, dan kun je ook nog een unieke rondleiding reserveren door het stadion. Voor € 10,- p.p. krijg je tijdens deze 60 minuten durende rondleiding een indruk van wat er allemaal achter de schermen moet gebeuren, voordat twee uur later het stadion volstroomt met tienduizenden enthousiaste supporters en de wedstrijd definitief van start kan gaan. 

Bestellen kan telefonisch via 0900-1908 (€0,45 p/g) of via deze website.    

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!