Kom feesten tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest op 28 maart!

Kom feesten tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest op 28 maart!

Heb jij zin in een feestje met duizenden Kameraadjes, de spelers van Feyenoord én topartiesten? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op maandag 28 maart (Tweede Paasdag) vindt in De Kuip het Kameraadjes Voetbalfeest plaats. Een feest dat vorig jaar voor het eerst werd gehouden en toen een groot succes was! De kaartverkoop begint binnenkort.

Optredens van topartiesten
Tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest is er van alles te doen in en rondom De Kuip. In de buitenring van het stadion zijn er verschillende activiteiten, waarmee je je de hele dag kunt vermaken. In het stadion kun je genieten van een wervelende show met een presentator die je kent van tv en met heel veel goede zangers, zangeressen en bands. De namen maken we later bekend, maar we kunnen wel alvast verklappen dat het supergoede artiesten zijn!

Spelers aanwezig
Net als tijdens de eerste editie zijn ook dit jaar spelers van Feyenoord aanwezig op het Kameraadjes Voetbalfeest. Je kunt ze toejuichen wanneer ze op het podium staan, maar je kunt ze ook zelf een vraag stellen tijdens de speciale kidspersconferentie. Ook is er een baby-fotoshoot en zijn er bekende Feyenoord-helden aanwezig. Hun namen houden we nog even geheim!

Iedereen is welkom!
Of je nu 0 jaar bent of 14 jaar, en of je nu wel of geen lid bent van de Feyenoord Juniorclub, iedereen is welkom. Alle Kameraadjes kunnen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest. Ben je Kameraadje, dan ontvang je binnenkort via de mail een speciale kortingscode om de gratis kaart te bestellen. Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen natuurlijk ook mee; zij betalen slechts € 7,- per kaartje. Per Kameraadjes-lidmaatschap kunnen maximaal vier kaarten bijgekocht worden. Voor leden van de Feyenoord Juniorclub geldt een voorrangsperiode van twee weken. Daarna kunnen ook niet-leden kaarten kopen. Er zijn 10.000 kaarten beschikbaar voor het Kameraadjes Voetbalfeest.

Kameraadjes Voetbalfeest 2015
Wil je nog eens zien hoe het vorig jaar was tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest? Bekijk hier de foto’s en het verslag! 

Nog geen Kameraadje? 
Ben je nog geen lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Als je je nu aanmeldt, betaal je tot het einde van het seizoen slechts € 7,50 én ontvang je een gratis kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest.

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!