Kameraadjeswedstrijd Feyenoord – PEC Zwolle uitverkocht

De eerste Kameraadjeswedstrijd van het seizoen is volledig uitverkocht. Dat betekent dat Feyenoord het zondag in een bomvolle Kuip en met het heel Kameraadjes op de tribune het op zal nemen tegen PEC Zwolle.

Leden van de leukste juniorclub van Nederland, de Kameraadjes, mogen elk seizoen één vooraf geselecteerde thuiswedstrijd gratis bijwonen.  De eerste wedstrijd is komende zondag, als Feyenoord het in De Kuip opneemt tegen PEC Zwolle.  En de ploeg van Giovanni van Bronckhorst kan op veel steun rekenen vanuit de Juniorclub. Alle beschikbare plekken voor De Kameraadjes zijn namelijk uitverkocht.

Speciaal voor de Kameraadjeswedstrijd heeft Feyenoord voor alle leden van de Juniorclub een leuke aanbieding. Alle Kameraadjes kunnen bij de Feyenoord Fanshops  terecht voor een mooie Feyenoord-vlag en een heerlijk warme Feyenoord-sjaal, samen nu voor slechts 15 euro. Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen voor de Kameraadjeswedstrijd Feyenoord – PEC Zwolle? Niet getreurd! Feyenoord speelt namelijk nog een Kameraadjeswedstrijd dit seizoen. Hou dus goed de site van de Kameraadjes in de gaten en zorg dat je er de volgende keer bij bent!

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!