Kameraadjes reizen met de RET gratis naar het Voetbalfeest

Kameraadjes reizen met de RET gratis naar het Voetbalfeest

Kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 14 jaar kunnen op maandag 28 maart (Tweede Paasdag) gratis met de bus of tram van de RET naar De Kuip reizen voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Per betalende volwassene mogen maximaal twee Kameraadjes gratis reizen. Het toegangsbewijs voor het Voetbalfeest geldt dan als vervoersbewijs. Tramlijn 23 stopt voor De Kuip.

Tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest is er tussen 11.00 en 17.00 uur van alles te doen in en rondom De Kuip. Zo zijn er optredens van Ronnie Flex, de Hermes House Band, Lee Towers, Noa (The Voice Kids) en de BZT Band. Ook de spelers van Feyenoord zijn op Tweede Paasdag aanwezig in De Kuip. Alle informatie over het Kameraadjes Voetbalfeest vind je hier.

Kaartverkoop
Leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes mogen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest. Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen natuurlijk ook mee; zij betalen slechts € 7,- per kaartje. Per Kameraadjes-lidmaatschap kunnen maximaal vier kaarten bijgekocht worden. Voor leden van de Feyenoord Juniorclub geldt een voorrangsperiode tot en met 26 februari. Daarna kunnen ook niet-leden kaarten kopen.

Ben je geen lid van Kameraadjes? Kaarten voor het Kameraadjes Voetbalfeest kun je hier kopen

Ben je wel lid van Kameraadjes? Dan kun je hier met je relatienummer en postcode inloggen en je gratis kaart aanvragen. 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!