Kameraadjes reizen met de RET gratis naar het Voetbalfeest!

Kameraadjes reizen met de RET gratis naar het Voetbalfeest!

Kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 14 jaar kunnen aanstaande zondag gratis met de bus of tram van de RET naar De Kuip reizen voor het Metro Kameraadjes Voetbalfeest. Per betalende volwassene mogen maximaal twee Kameraadjes gratis reizen! Het toegangsbewijs voor het Voetbalfeest geldt dan als vervoersbewijs. Tramlijn 23 en buslijn 48 stoppen voor De Kuip.

Het Metro Kameraadjes Voetbalfeest, waarmee het vijftienjarig bestaan van Kameraadjes wordt gevierd, is volledig uitverkocht. De laatste beschikbare kaarten voor het feest ter ere van het vijftienjarige bestaan van Juniorclub Kameraadjes werden afgelopen weekend verkocht. De reden dat er niet meer kaarten in de verkoop gaan, is dat Feyenoord iedere bezoeker een plaats wil garanderen bij het binnenprogramma.

Het Voetbalfeest in De Kuip vervangt voor één keer het jaarlijkse Feyenoord Voetbalpark. Met meer voetbalactiviteiten voor elke leeftijdsgroep en meer persconferenties, handtekeningensessies én spetterende optredens tijdens het uitgebreide binnenprogramma, belooft het Jubileumfeest een evenement te worden om nooit te vergeten!

Heb jij een kaartje en wil je meer te weten komen over het feest in De Kuip? Kijk dan op www.feyenoord.nl/voetbalfeest. Tijdens het Voetbalfeest is er een mogelijkheid tot het volgen van een verkorte rondleiding. Hier zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor. In de voorverkoop betaal je slechts € 5,- p.p. Kaarten voor de verkorte rondleiding bestel je hier

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!