Kameraadjes presenteren zelf ontworpen shirts

Kameraadjes presenteren zelf ontworpen shirts

Elf Kameraadjes hebben afgelopen zondag rondom de kraker tussen Feyenoord en AZ hun zelf ontworpen en geschilderde shirts gepresenteerd. De leden van de juniorclub van Feyenoord droegen de shirts zelf terwijl zij bij de opkomst van beide elftallen met een grote Feyenoord-vlag in hun hand rondom het veld stonden.

De Kameraadjes werden bij het ontwerpen en presenteren van de shirts begeleid door TIFO Rotterdam, dat sfeeracties rondom wedstrijden van Feyenoord organiseert. Na zelf hun shirts ontworpen en geschilderd te hebben, toonden de Kameraadjes zondag de bonte verzameling shirts aan het legioen in De Kuip.

Leden van de juniorclub konden in de weken voorafgaand aan Feyenoord – AZ hun eigen shirt ontwerpen en opsturen naar TIFO Rotterdam. De makers van de mooiste ontwerpen werden vervolgens uitgenodigd om in De Kuip hun ontwerp te realiseren. Op een gezellige zaterdagochtend kwamen de Kameraadjes met hun ouders naar het stadion, waar ze in de Legioenzaal de vrije hand kregen. Dat leverde een mooie verzameling van Feyenoord-shirts op, die afgelopen zondag te zien was voor een kleine 50.000 toeschouwers.

Bekijk hieronder een video van de ontwerpactie in De Kuip.

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop!