Kameraadjes op weg naar jubileumfeest

Kameraadjes op weg naar jubileumfeest

Dat Kameraadjes de leukste Juniorclub van Nederland is, wist je natuurlijk al. Niet voor niets hebben ruim 20.000 jonge Feyenoord-supporters zich al aangesloten. Maar wist je dat de leukste Juniorclub dit seizoen 15 jaar bestaat?

Dat laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. In de tweede helft van het seizoen staan Feyenoord en de Feyenoord Supporters Vereniging stil bij deze mijlpaal. En gaan we het groots vieren, met zoveel mogelijk Kameraadjes!

De viering wordt een feest voor Kameraden van alle leeftijden. Ook hebben we het plan om dit jubileumjaar wat dingen te veranderen. Om zo aan de wens van veel Kameraadjes van tien jaar en ouder te voldoen, dat er ook voor hen meer leuke Kameraadjes-activiteiten komen. Het is de bedoeling dat het lidmaatschap in de toekomst meer voordeel per leeftijdsgroep krijgt, wat het dus voor alle Kameraadjes nóg leuker maakt.

Om het grote feest ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan goed voor te kunnen bereiden, veranderen we wel wat in de programmering zoals je die gewend bent. Het Feyenoord Voetbalpark wordt volgend jaar bijvoorbeeld verweven in de lustrumviering. Ook wordt er eind dit jaar geen Kameraadjes-Sinterklaasfeest georganiseerd. De jongere Kameraadjes kunnen echter gerust zijn. Sinterklaas laat ook dit jaar zeker weer van zich horen. Alleen hoef je daar nu de deur niet meer voor uit. Sint heeft al laten weten dat hij dit seizoen ook de Kameraadjes die verder weg wonen, laten meegenieten en heeft hier iets bijzonders voor bedacht. Wat dat is, blijft uiteraard nog even een verrassing!

We hebben grootse plannen, dus zorg dat je regelmatig je e-mail en de website www.feyenoord.nl/kameraadjes checkt. Zo blijf je op de hoogte!

Is je e-mailadres nog niet bekend bij ons of wil je een wijziging doorgeven, dat kan via www.feyenoord.nl/service.

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!