Kaartverkoop openingswedstrijd zaterdag van start

Kaartverkoop openingswedstrijd zaterdag van start

Feyenoord start zaterdag 7 juli aanstaande met de kaartverkoop voor de oefenwedstrijd tegen Levante UD. Alle supporters kunnen vanaf 9:00 uur kaarten kopen voor de traditionele openingswedstrijd van het nieuwe seizoen, die op zondag 29 juli om 14:30 uur wordt gespeeld in De Kuip.

Supporters met een seizoenkaart 2018-2019 hebben automatisch toegang tot het eerste oefenduel voor eigen publiek en hoeven dus geen kaart te kopen. Overige supporters kunnen per persoon een onbeperkt aantal kaarten kopen, die verkrijgbaar zijn vanaf € 22,50. Klik hier om direct kaarten te kopen.

Kameraadjeswedstrijd
Let op: Feyenoord – Levante is tevens een Kameraadjeswedstrijd, wat inhoudt dat er een beperkt aantal plaatsen in het stadion gereserveerd is voor leden van Juniorclub Kameraadjes. De club informeert de leden komende week persoonlijk via e-mail over de kaartverkoop, die voor hen op zaterdag 14 juli van start gaat. Ben je lid van Kameraadjes? Dan kun je er dus voor kiezen om tot volgende week te wachten met het kopen van kaarten.

Ben je nog geen lid van Kameraadjes? Als je je uiterlijk aanstaande maandag 9 juli aanmeldt, dan is je aanvraag op tijd verwerkt om op zaterdag 14 juli kaarten te kunnen kopen voor Feyenoord – Levante of een van de overige Kameraadjeswedstrijden die vanaf dat moment in de verkoop gaan. Aanmelden voor de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes kan via deze link.

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!