Kaartverkoop Kameraadjes Voetbalfeest gestart!

Kaartverkoop Kameraadjes Voetbalfeest gestart!

Heb jij zin in een feestje met duizenden Kameraadjes, de spelers van Feyenoord én topartiesten? Dan moet je op zondag 26 maart in De Kuip zijn! Op die dag vindt namelijk alweer de derde editie van het Kameraadjes Voetbalfeest plaats. Alle Kameraadjes krijgen een gratis toegangskaart die vanaf maandag 6 februari verkrijgbaar is. Dus wees er snel bij en verzilver nu jouw kaartje voor het leukste voetbalfeest van Nederland!

Programma
Tussen 11:00 en 17:00 uur is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Zo kun je vragen stellen aan de Feyenoord-spelers tijdens de kidspersconferentie, is er een speciale baby-fotoshoot met de spelers en vinden er in de buitenring van het stadion verschillende activiteiten plaats. In het stadion kun je genieten van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg (BZT Show) en bekende artiesten, waaronder Nielson, de Hermes House Band en Lee Towers.

Kaartverkoop
Als je lid bent van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes mag je gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest! Jouw ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen natuurlijk ook mee; zij betalen slechts € 8,- per kaartje. Per Kameraadjes-lidmaatschap kunnen maximaal vier kaarten bijgekocht worden. Jouw kaartjes voor het leukste voetbalfeest van Nederland scoor je door hier te klikken!

Wees er snel bij!
Het Kameraadjes Voetbalfeest was vorig jaar snel uitverkocht. Bij de kaartverkoop geldt het principe OP=OP, dus wacht niet te lang met kaarten kopen! In totaal zijn er 10.000 kaarten beschikbaar voor het Kameraadjes Voetbalfeest. De voorrangsperiode voor Kameraadjes loopt tot 20 februari. Daarna kunnen ook niet-leden kaarten kopen.

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!