Kom naar Feyenoord Sinterklaasfever!

Kom naar Feyenoord Sinterklaasfever!

Het leukste Sinterklaasfeest is op zaterdag 23 november bij Feyenoord. Op zaterdag 23 november bezoekt de Sint voor drie shows het Topsportcentrum naast De Kuip, samen met onder anderen Discopiet, Coentje en de Sintfeverband. Agnes Gosling en Patrick Martens verzorgen de presentatie van Sinterklaasfever, feest bij Feyenoord!

Sinterklaas is dol op sportieve en bewegende kinderen. Maak je spieren los en zorg dat je klaar bent om te springen, swingen en zingen! Op 23 november zijn er drie shows in het Topsportcentrum pal naast De Kuip, om 10.00, 13.00 en 16.00 uur. Nieuw dit jaar is dat de eerste show extra leuk is voor de jongste Kameraadjes t/m 4 jaar en hun vriendjes.

Ben je ouder dan 4 jaar, dan zien de Sint en zijn Pieten je graag bij de latere shows. Het Feyenoord Sinterklaasfeest is gratis voor Kameraadjes, niet-Kameraadjes betalen €7,50 en volwassenen €12,50. Bestel hieronder je toegangskaarten.

Als je lid bent van Kameraadjes, dan heb je deze week per e-mail een actiecode ontvangen, waarmee je gratis een kaart voor het Feyenoord Sinterklaasfeest kunt bestellen. Kijk voor meer informatie of om direct een kaart te bestellen op www.feyenoord.nl/sinterklaasfeest.

Word ook Kameraadje!

Je ontvangt dan vijf keer per seizoen het Kameraadjes Magazine, waarin je alles leest over jouw Feyenoord-helden!