Kaartverkoop eerste seizoenshelft start zaterdag

Kaartverkoop eerste seizoenshelft start zaterdag

Feyenoord start aanstaande zaterdag 15 juli om 9:00 uur met de kaartverkoop voor de Eredivisiewedstrijden van het seizoen 2017-2018. Net als vorig seizoen zullen alle thuiswedstrijden uit de eerste seizoenshelft, met uitzondering van Feyenoord – Ajax, tegelijkertijd in de verkoop gaan.

Voorrang Legioen-leden en Kameraadjes
Leden van Het Legioen en de Junioren van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes profiteren bij de kaartverkoop van een voorrangsperiode van één week. Zij worden hierover aanstaande vrijdag (morgen) verder geïnformeerd per e-mail. In deze e-mail staan ook de gegevens waarmee ingelogd kan worden in de Online Ticketshop. De kaartverkoop voor alle thuiswedstrijden verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Vrije verkoop
Per thuiswedstrijd uit de eerste seizoenshelft zijn naar verwachting tussen de 2.500 en 3.000 losse kaarten beschikbaar. Mochten er na de voorrangsperiode nog kaarten beschikbaar zijn, dan gaan deze kaarten vanaf zaterdag 22 juli 9:00 uur in de vrije verkoop. Informatie over een eventuele vrije verkoop wordt zodra bekend gecommuniceerd via de officiële clubkanalen.

Seizoenstart tegen FC Twente
Feyenoord speelt de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen op zondag 13 augustus (14:30 uur) tegen FC Twente. Voor dat duel kunnen maximaal vier kaarten per persoon worden gekocht. Het volledige competitieprogramma vind je hier.

Kaartverkoop Klassieker 
Kaarten voor het thuisduel met Ajax (zondag 22 oktober, 14:30 uur) gaan nog niet aanstaande zaterdag, maar in een later stadium in de verkoop. Ook bij de kaartverkoop voor de Klassieker geldt een voorrangsperiode voor Legioen-leden en Junioren.

Kameraadjeswedstrijden
De kaartverkoop voor de eerste drie Kameraadjeswedstrijden van het seizoen 2017-2018 gaat eveneens aanstaande zaterdag 15 juli om 9:00 uur van start. Het gaat om de thuiswedstrijden tegen Real Sociedad (zaterdag 29 juli 2017, 14:30 uur), VVV-Venlo (zaterdag 18 november 2017, 18:30 uur) en Excelsior (zondag 1 april 2018, 16:45 uur).

Lidmaatschap
Het is niet mogelijk om van de komende voorrangsperiode te profiteren indien je nog geen Legioen-lid of Kameraadje bent óf nu nog lid wordt. Wil jij bij het volgende kaartverkoopmoment voor thuiswedstrijden, bijvoorbeeld bij de Klassieker, ook voorrang? Word dan lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (leeftijd 12 t/m 14 jaar). 

Word ook Kameraadje!

Je ontvangt dan vijf keer per seizoen het Kameraadjes Magazine, waarin je alles leest over jouw Feyenoord-helden!