Junior-reporter Stijn schrijft verslag van Feyenoord - FC Twente

Junior-reporter Stijn schrijft verslag van Feyenoord - FC Twente

De Feyenoord Juniorclub Kameraadjes is altijd op zoek naar leden die het leuk vinden om een verslag te schrijven van een thuiswedstrijd van Feyenoord die zij bezoeken. Stijn Panhuizen gaf onlangs gehoor aan deze oproep en schreef het volgende supercoole junior-reporterverslag van de wedstrijd Feyenoord – FC Twente.

"De wedstrijd begint met één minuut stilte voor de slachtoffers in Parijs. Het was heel erg mooi en uniek. Feyenoord begint goed aan de wedstrijd en in de 7e minuut scoort Simon Gustafson een prachtig doelpunt door een assist van Elia. Simon scoorde hiermee zijn eerste goal in de Kuip. Zijn 1e doelpunt in de competitie bij Feyenoord scoorde hij in het Abe Lenstrastadion. Simon gaf later zijn shirt aan zijn moeder. Kramer werd niet lekker aangespeeld maar Gustafson scoort er wel uit. De meeste spelers uit de selectie van FC Twente zijn onder de 20 jaar. Meteen na de rust maakt Kramer een doelpunt op voorzet van Dirk Kuijt. Het is 3-0! Het regent heel hard in De Kuip. Het publiek begon te springen om warm te blijven. In de 50e minuut scoort Karim El Ahmadi de 4-0 voor Feyenoord. Er was een mooie regenboog bij de lamp. Het publiek blijft zitten tot de allerlaatste seconden om Feyenoord goed aan te moedigen. In de 91e minuut wordt het 5-0 voor Feyenoord door een goal van Bilal Basacikoglu. De 9e overwinning voor Feyenoord en de wedstrijd is ten einde gekomen. Feyenoord staat nu 2e in de langlijst van eredivisie.

 

Na de wedstrijd heb ik door mijn pas Dirk Kuijt mogen interviewen. Ik heb hem gevraagd of het goed ging met hem en hij zei: Ja. Als echte fan ga ik ook graag naar trainingen kijken. En daar toen een kroel van Dirk gekregen. Vandaag vroeg ik hem of hij mij nog herkende en ook daarop antwoorde hij: Ja. Ik hoop dat Feyenoord kampioen wordt. Ik wens ze veel plezier en succes met het seizoen.  Hand in hand kameraden."

Meld je aan als reporter! 

Ga jij binnenkort naar een thuiswedstrijd van Feyenoord en lijkt het jou ook leuk om als juniorreporter een verslag te schrijven? Meld je dan aan via de deze link!  

 

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!