Inschrijving tweede module Feyenoord Voetjebal van start

Inschrijving tweede module Feyenoord Voetjebal van start

Kinderen op jonge leeftijd spelenderwijs kennis laten maken met voetbal. Dát is het doel van Feyenoord Voetjebal, een voetballend speelconcept voor kinderen van twee tot en met vijf jaar.

Kleuters en peuters maken tijdens Feyenoord Voetjebal op een gestructureerde manier kennis met een bal, samen met één van hun ouders, waarbij de nadruk op spel en plezier ligt. Op een speelse manier ontwikkelen de kinderen hun coördinatie, behendigheid en balans en leren ze onder meer kleuren benoemen, tellen en symbolen herkennen. Feyenoord Voetjebal wordt in groepen van maximaal twaalf kinderen gegeven, die worden verdeeld naar leeftijd en ontwikkeling.

De inschrijving voor de tweede module (maart-juni 2018) van Feyenoord Voetjebal in het Topsportcentrum naast De Kuip is inmiddels gestart. Wil jij jouw kind op een speelse wijze kennis laten maken met voetbal? Schrijf je dan nu in via www.feyenoord.nl/voetjebal. Leden van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes ontvangen 10% korting op deelname aan de lessen en krijgen tot en met vrijdag 24 november voorrang op de inschrijvingen. Vanaf zaterdag 25 november start de vrije inschrijving. 

Bekijk in de videospeler een reportage over Feyenoord Voetjebal. 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!