Informatie Kameraadjes Voetbalfeest 26 maart 2017

Informatie Kameraadjes Voetbalfeest 26 maart 2017

Nog een paar nachtjes slapen Kameraadjes... Komende zondag vindt het Kameraadjes Voetbalfeest in De Kuip plaats: een tof feest met duizenden andere jonge Feyenoord-supporters, de spelers van Feyenoord én topartiesten. Het Kameraadjes Voetbalfeest is volledig uitverkocht, we gaan er daarom één groot feest van maken! Lees hieronder vast goed de informatie door ...

Programma

Tussen 11:00 en 17:00 uur is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Zo kun je vragen stellen aan de Feyenoord-spelers tijdens de kidspersconferentie, is er een speciale baby-fotoshoot met de Feyenoord-spelers en vinden er in de buitenring van het stadion verschillende activiteiten plaats. In het stadion kun je genieten van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg (BZT Show) en bekende artiesten, waaronder Nielson, Hermes House Band en Lee Towers. Kijk op de plattegrond naar welke activiteiten jij graag wilt!

Tijdschema

11:00 uur Start Kameraadjes Voetbalfeest 2017
15:00 uur Start binnenprogramma met optreden van o.a. Nielson
16:00 uur Einde binnenprogramma
17:00 uur Einde Kameraadjes Voetbalfeest 2017

* Mindervaliden kunnen zich tot uiterlijk 14:15 uur in de hoek bij vak V melden voor het binnenprogramma. Met de hulp van een begeleider van Feyenoord worden mindervaliden naar het podium gebracht waarop ze mogen plaatsnemen met hun begeleider (er zullen klapstoeltjes staan voor de begeleiders). 

Activiteiten

Het aantal beschikbare plaatsen is voor sommige activiteiten beperkt! Vooraf inschrijven is bij die betreffende activiteiten noodzakelijk, hiervoor ontvangen Kameraadjes een uitnodiging per e-mail.

Baby-fotoshoot
Tijdens deze unieke fotoshoot kunnen Kameraadjes tussen de 0 en 2 jaar op de foto met een Feyenoord-speler en mascotte Coentje. De foto’s komen op de Kameraadjeswebsite te staan. 

Kidspersconferentie
Wat wil jij graag weten van de Feyenoord-spelers? Grijp je kans en vraag de spelers het hemd van hun lijf tijdens de Kidspersconferentie. Neem plaats in de persruimte en stel jouw meest brandende vragen als een echte journalist!

Workshop: Het leven van een jeugdspeler
Hoe ziet het leven van een jeugdspeler van Feyenoord eruit? Wat moeten zij doen om vanuit Feyenoord Academy door te stromen naar het eerste elftal? En hoe kun jij jouw dromen en doelen bereiken? Kom er alles over te weten tijdens de Workshop “Het leven van een jeugdspeler van Feyenoord” van de Feyenoord Foundation en Feyenoord Academy.

Rondleidingen
Volg een rondleiding tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest voor slechts € 6,-! Loop aan de hand van een route die je ontvangt langs de meest unieke locaties van De Kuip. Op verschillende punten van de route staat een rondleider klaar om jou de leukste feitjes over Feyenoord te vertellen. (Alle rondleidingen voor het Kameraadjes Voetbalfeest zijn reeds uitverkocht).

Voorleeshoek
Schrijver Eus Roovers leest in de voorleeshoek voor uit het enige echte Feyenoord-voorleesboek. Tip: Neem je eigen boek mee, zo kun je meelezen en kan Eus hem na de sessie signeren!

Clinic Feyenoord Soccer Schools
Uiteraard is Feyenoord Soccer Schools ook aanwezig op het Kameraadjes Voetbalfeest. Onder leiding van oud-spelers van Feyenoord Ben Wijnstekers en Mike Obiku kun jij deelnemen aan één van de vele clinics. Doe mee en ontwikkel jezelf als voetballer!

Nielson
Nielson is één van de artiesten die op zondag 26 maart komen optreden tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest. De zanger van onder meer het nummer ‘Sexy als ik dans’ is een echte Feyenoorder. ‘Ik vind Feyenoord te gek, dus optreden in De Kuip lijkt me een heel vette ervaring. Ik vind het een grote eer dat ze me hebben gevraagd om te komen optreden voor tienduizend Kameraadjes,’ zegt hij. Zorg dus dat je het binnenprogramma niet mist!

Pepijn Gunneweg presenteert…
We hebben nog een leuk nieuwtje: Pepijn Gunneweg, die je kent van de BZT-show en Klokhuis, zal het binnenprogramma presenteren.

Praktische informatie voor alle begeleiders

Gratis reizen met de RET
Kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 14 jaar kunnen op zondag 26 maart gratis met de bus of tram van de RET naar De Kuip reizen voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Per betalende volwassene mogen maximaal twee Kameraadjes gratis reizen. Het toegangsbewijs voor het Voetbalfeest geldt dan als vervoersbewijs. Tramlijn 23 stopt voor De Kuip.

Parkeren
Bezoekers van het Kameraadjes Voetbalfeest kunnen gratis parkeren op parkeerplaatsen P2, P3, P4 en P6 van De Kuip. Op parkeerplaats P2 is een deel afgezet voor mindervaliden: op vertoon van je kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest en je invalidenparkeerkaart kun je hier parkeren.

Betaalmogelijkheden
Bij thuiswedstrijden van Feyenoord wordt normaal gesproken betaald met munten. Dit zal bij het Kameraadjes Voetbalfeest niet het geval zijn. Het is daarom van belang om voldoende contant geld mee te nemen, aangezien er weinig mogelijkheden zijn om te pinnen.

Toegang
Het Kameraadjes Voetbalfeest is volledig uitverkocht. Dus, let op: print de e-tickets uit op A4-formaat en neem deze mee naar De Kuip. Zorg ervoor dat je de oorspronkelijke grootte van het e-ticket in stand houdt (niet verkleinen) en print meerdere e-tickets los van elkaar uit (niet dubbelzijdig!). Het is NIET mogelijk om het e-ticket vanaf een mobiel toestel te laten scannen. Het e-ticket biedt slechts één keer toegang en dient te worden aangeboden bij de ingang. De ingang van het Kameraadjes Voetbalfeest bevindt zich bij de poorten 19 t/m 24.

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!