Gers Pardoel treedt op tijdens Metro Kameraadjes Voetbalfeest!

Gers Pardoel treedt op tijdens Metro Kameraadjes Voetbalfeest!

Dat het Metro Kameraadjes Voetbalfeest leuk zou worden, dat was wel bekend. Maar het wordt nu nóg leuker, want we hebben een leuk nieuwtje voor je: Gers Pardoel komt optreden! De bekende rapper is de hoofdact van het binnenprogramma. Hij zal onder andere zijn hits 'Ik neem je mee' en 'Bagagedrager' aan alle aanwezige Kameraadjes laten horen.

En we hebben nog meer nieuws: de presentator van het Voetbalfeest is Pepijn Gunneweg, die je kunt kennen van de BZT show en Het Klokhuis. Ook de Hermes House Band komt optreden. Het belooft dus een spetterend feest te worden!

Clinics Feyenoord Soccer Schools

Maar er is niet alleen maar muziek tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest. Er is nog véél meer te doen! Zo kun je een clinic volgen van Feyenoord Soccer Schools, waarbij je onder leiding van een Feyenoord-trainer traint op de Feyenoord-manier. 

Ook TIFO Rotterdam is aanwezig. Dat is de groep die al die mooie spandoeken en vlaggen maakt die je bij wedstrijden in De Kuip ziet. Samen met hen kun je tijdens het Voetbalfeest mee helpen schilderen aan het grootste Kameraadjes-spandoek ooit! Dit spandoek wordt getoond bij de wedstrijd Feyenoord – Go Ahead Eagles op zondag 19 april.

Ook kunnen Kameraadjes een mini-workshop van Feyenoord Academy volgen, zich uitleven in de gameroom, een kijkje nemen in de spelersbus en een verkorte rondleiding volgen. Daarnaast is het mogelijk om spelers de hemd van het lijf te vragen tijdens de Kids Persconferentie. 

Kaartverkoop

Wil je meer weten over het Metro Kameraadjes Voetbalfeest? Kijk dan snel op www.feyenoord.nl/voetbalfeest. Hier vind je onder andere meer informatie over de tijden en de kaartverkoop! 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!