Geen club als Feyenoord!

Geen club als Feyenoord!

Hallo Kameraadjes! Kennen jullie het nieuwe Feyenoord liedje al? In Oost of West, in Zuid of Noord, Geen club als Feyenoord! Weten jullie hoe het nummer verder gaat? Ga hem snel luisteren, want dit is een nieuwe hit! Wie weet kan jij hem dan volgende keer meezingen met alle andere supporters als je in De Kuip bent...

Lee Towers, Ben Wijnstekers en zes Kameraadjes zingen het nieuwe lied uit volle borst mee in de Feyenoord Opel auto. De zes Kameraadjes komen helemaal uit het noorden van het land, zelfs daar zijn er Feyenoordfans! Een paar weken terug werd er bij het Kameraadjes Voetbalfeest een winnaar gekozen bij de karaoke activiteit. Die winnaar, het Kameraadje op de voorstoel, mocht vijf vriendjes meenemen voor de opnames van de videoclip. Ze hadden het hele nummer uit hun hoofd geleerd, knap hé? 

Maar nu zijn jullie aan de beurt! Ga er allemaal even goed voor zitten, pak wat te drinken en vergeet je microfoon niet... Bekijk hieronder de videoclip van het nieuwe Feyenoordnummer en zing mee!

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!