Gaat Feyenoord de laatste wedstrijd van 2014 winnen?

Gaat Feyenoord de laatste wedstrijd van 2014 winnen?

Het jaar 2014 is bijna voorbij. Feyenoord speelt dit jaar nog één wedstrijd: aanstaande zondag om 14.30 uur, uit tegen NAC Breda. Lees hieronder de voorbeschouwing!

Teleurstelling
Baal jij ook nog steeds van die 4-3 nederlaag tegen PSV? De spelers en de trainers ook! Feyenoord speelde supergoed in Eindhoven, maar helaas ging de wedstrijd in blessuretijd toch nog verloren. Daardoor staat Feyenoord nu 12 punten achter op PSV. Maar volgens trainer Fred Rutten kan er niet te lang getreurd worden, want zondag moet Feyenoord al weer tegen NAC Breda. Die wedstrijd moet Feyenoord winnen, anders wordt de achterstand nog groter.

Toornstra fit?
Tegen PSV speelde Feyenoord zonder Jens Toornstra (geblesseerd) en Jean-Paul Boëtius (ziek). Het lijkt erop dat ze tegen NAC weer mee kunnen doen, maar dat zullen we pas vlak voor de wedstrijd zeker weten. Pas op het laatste moment zal trainer Fred Rutten bepalen welke elf spelers hij zal opstellen. 

Hopelijk is Jean-Paul Boëtius zondag weer fit! 

De tegenstander
Bij NAC gaat het niet zo goed. De club uit Breda staat op plaats 17 in de Eredivisie met 13 punten. Van de 16 wedstrijden wonnen ze er 3, speelden ze er 4 gelijk en verloren ze er maar liefst 9. Afgelopen donderdag speelde NAC voor de KNVB Beker tegen Excelsior en toen verloren ze met 6-0! Maar Feyenoord moet er niet te makkelijk over denken, want de spelers van NAC zullen voor hun eigen publiek wel even iets recht willen zetten. 

Colin Kazim-Richards heeft al drie wedstrijden achter elkaar gescoord. Zou het tegen NAC weer lukken? 

Vakantie
Na de wedstrijd tegen NAC mogen de spelers van Feyenoord op vakantie. Zes maanden lang hebben ze keihard getraind en heel veel wedstrijden gevoetbald, dus van trainer Fred Rutten krijgen ze nu even rust. De volgende wedstrijd van Feyenoord is op zondag 4 januari, een oefenwedstrijd tegen FC Emmen. 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!