Ga als Juniorreporter naar Feyenoord – Vitesse!

Ga als Juniorreporter naar Feyenoord – Vitesse!

Een wedstrijd van Feyenoord bezoeken als supporter is natuurlijk al heel tof, maar het wordt nog leuker als je als Juniorreporter een wedstrijd beleeft! Dat kan op zondag 10 mei, wanneer Feyenoord het belangrijke duel met Vitesse speelt.

Als Juniorreporter volg je de wedstrijd als een echte journalist. Je kijkt goed naar het spel, maakt aantekeningen en schrijft een wedstrijdverslag, dat zal worden geplaatst op www.feyenoord.nl/kameraadjes, zodat alle Kameraadjes het kunnen lezen. Supercool, toch?   

Meld je aan als Juniorreporter

Wil jij als journalist naar Feyenoord – Vitesse? Ga naar www.feyenoord.nl/journalistactie, vul je gegevens in en geef aan waarom jij tijdens Feyenoord – Vitesse journalist wilt zijn. Let op: je moet al wel kaartjes hebben voor deze wedstrijd! 

Je kunt je aanmelden tot en met donderdag 7 mei. De winnaar wordt op vrijdag 8 mei bekendgemaakt. Heb je gewonnen, dan ontvang je een persoonlijk bericht inclusief een uitleg en een vragenlijst. 

Wil je weten hoe zo’n wedstrijdverslag eruit ziet? Lees hier het verslag van Thijs, die Juniorreporter was bij de wedstrijd Feyenoord – FC Twente! 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!