Floortje Scherpenberg winnaar 'Voorspel de Uitslag' ADO - Feyenoord

Floortje Scherpenberg winnaar 'Voorspel de Uitslag' ADO - Feyenoord

Elke week kunnen jullie als Kameraadjes de uitslag van de wedstrijd van Feyenoord voorspellen om zo kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs. Deze week dus het uitduel tegen ADO Den Haag en de uitslag werd goed voorspeld door… Floortje Scherpenberg! Gefeliciteerd, jij bent de gelukkige winnaar!

Het voetbal was niet zoals we van ons Feyenoord gewend zijn, maar de punten zijn wel weer binnen! De einduitslag tegen ADO was 1-0 en daarmee werden de belangrijke drie punten binnen gehaald. We gaan dus met een goed gevoel richting de topper van komende zondag tegen concurrent en nummer drie PSV. Voor één Kameraadje is het feest nog groter, want Floortje Scherpenberg voorspelde de uitslag van de wedstrijd tegen de Hagenezen goed. Hiermee win jij dit keer een leuke Feyenoord-prijs!  

Ben jij dit keer niet de winnaar? Niet getreurd! Voorspel nu via deze link de uitslag van de volgende wedstrijd: de spannende wedstrijd van komende zondag tegen PSV in De Kuip om 14:30 uur. Wie weet ben jij dan de winnaar!

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!