Feyenoord zonder Elvis Manu tegen FC Twente

Feyenoord zonder Elvis Manu tegen FC Twente

Zoek je zondag tijdens de wedstrijd Feyenoord - FC Twente naar Elvis Manu, dan kun je lang blijven zoeken... Elvis is namelijk geopereerd aan zijn lies en komt de komende zes weken niet in actie voor Feyenoord. Balen, hè?

Ook trainer Fred Rutten vindt het jammer dat Manu zo lang niet kan spelen. 'Vooral voor Elvis zelf is dit heel vervelend, omdat hij dit seizoen tot dusver een goede ontwikkeling doormaakte. Ook voor ons is zijn afwezigheid een aderlating, alleen moeten we verder', zei de trainer vrijdag tijdens de persconferentie.

Feyenoord-FC Twente

Feyenoord begint de tweede seizoenshelft aanstaande zondag (aftrap 14.30 uur) met een thuiswedstrijd tegen FC Twente. Volgens Fred Rutten wordt het een heel mooie wedstrijd, omdat beide teams graag willen winnen. Feyenoord wil in de tweede seizoenshelf proberen om koploper PSV nog in te halen (de achterstand is 12 punten) en mag daarom niet te veel punten meer verliezen. 

Rutten vindt dat Feyenoord beter is dan FC Twente. 'Dat blijkt uit de huidige stand op de ranglijst en dat was in mijn ogen ook zichtbaar in de eerdere ontmoeting van dit seizoen. Dat moeten we dit weekend opnieuw laten zien.' In de uitwedstrijd speelde Feyenoord met 0-0 gelijk tegen FC Twente.

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop!