Feyenoord viert verjaardag met Afrojack op Open Dag

Feyenoord viert verjaardag met Afrojack op Open Dag

Ruim 28.000 supporters hebben donderdag de 110de verjaardag van Feyenoord meegevierd tijdens de jaarlijkse Open Dag. Onder zonnige omstandigheden genoten ze van het binnenprogramma, waar de landing van de helikopter uiteraard het hoogtepunt was. Grote verrassing was dat – naast de aanwinsten Yassin Ayoub en Luis Sinisterra – ook dj en Feyenoord-supporter Afrojack uitstapte.

Nadat Ayoub (‘Heel mooi om dit mee te maken’) en Sinisterra een warm onthaal hadden gekregen van het legioen, zorgde Afrojack voor de afsluiting van deze feestelijke editie van de Open Dag. Begeleid door zijn beats liepen de spelers van Feyenoord een ronde door De Kuip, waarbij ze in totaal 110 ballen het publiek in schoten en gooiden.

Enkele uren eerder hadden de spelers zich al laten zien bij de verschillende activiteiten in en rondom De Kuip. Zo kon het zomaar gebeuren dat je als supporter met Eric Botteghin stond te juichen voor een greenscreen, een potje FIFA speelde met Dylan Vente en Tyrell Malacia of van Tonny Vilhena leerde hoe je de bal door een bord met gaten moest schieten. Ook Renato Tapia en Sofyan Amrabat waren weer van de partij; de twee WK-gangers keerden donderdag terug en toonden zich blij om weer terug te zijn in De Kuip.

 

Spelers ❤️ supporters #OpenDag #Feyenoord110

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

Lachende gezichten waren er ook te zien tijdens de Kidspersconferenties in het Perscentrum. Daar kregen tientallen Kameraadjes in twee sessies de kans om vragen te stellen aan verschillende spelers, van wie Robin van Persie ongetwijfeld de meest gekke vraag kreeg. ‘Wil je met mijn moeder trouwen?’, vroeg een jongetje, terwijl zijn vader verderop in de zaal hoofdschuddend toekeek. De getrouwde Van Persie moest de jonge Feyenoord-supporter teleurstellen, maar ging daarna wel met haar op de foto, zoals alle spelers vandaag alle tijd namen voor selfies en handtekeningen.

Andersom kregen de spelers tijdens de spelerspresentatie in De Kuip vervolgens een warm ontvangst van de supporters, die ook hun handen stuk klapten voor de leden van de staf die werden gepresenteerd. Toen vervolgens ook de helikopter landde en Afrojack als extra cadeau uitstapte, kreeg de zonnige Open Dag het extra feestelijke tintje dat perfect paste bij de 110de verjaardag van de club.

Wil je de leukste foto’s en video’s van de Open Dag terugzien? Check dan ons liveblog waar je de hele dag nog eens kunt herbeleven. Daarnaast kun je hier vanavond vanaf 20:00 uur live de volledige theatershow ‘Feyenoord 110 jaar’ bekijken.

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!