Feyenoord trapt edivisie af met Klassieker

Feyenoord trapt edivisie af met Klassieker

Een nieuw seizoen van de edivisie is deze week van start gegaan. Het eSports-team van Feyenoord probeert dit seizoen met QuintenX en JaeyD, die begin deze maand werd aangetrokken als tweede eSporter, een gooi te doen naar het kampioenschap in deze officiële eSports-competitie tussen alle clubs van de Eredivisie.

De eSporters van alle clubs spelen allemaal twee keer tegen elkaar met FIFA 18 Ultimate Team. JaeyD neemt de eerste seizoenshelft voor zijn rekening, waarin de wedstrijden worden gespeeld op de Playstation 4. De tweede seizoenshelft neemt QuintenX, die vorig jaar tweede werd in de edivisie, de controller over en probeert hij op de Xbox One zoveel mogelijk punten in de wacht te slepen. Beide eSporters spelen op deze manier op hun favoriete console.

Klassieker
Het nieuwe seizoen begint vandaag direct goed, met de kraker Feyenoord – Ajax. JaeyD kan meteen aan de bak tegen Dani Hagebeuk, de eSporter van Ajax die vorig jaar ongeslagen kampioen werd. 

Uitzendingen
De wedstrijden in de edivisie, waaronder dus de Klassieker, zijn wekelijks te volgen via FOX Sports en het YouTube-kanaal van de eDivisie. De eSports-Klassieker is vandaag (donderdag) om 16:00 uur live op FOX Sports 1 te volgen en vanaf 19:00 uur te zien op www.foxsports.nl/edivisie. Ook kun je morgen vanaf 16:00 uur de wedstrijd op het YouTube kanaal van de edivisie terugzien.

Volg Feyenoord eSports
Daarnaast zijn de verrichtingen van de eSporters van Feyenoord te volgen op onze website. Klik hier om de pagina over Feyenoord eSports te bezoeken en meer te weten te komen over programma, uitslagen en stand van de edivisie. Volg ook het eSports-account van Feyenoord op Instagram om niets te missen over de prestaties van JaeyD en QuintenX. 

Word ook Kameraadje!

Je ontvangt dan vijf keer per seizoen het Kameraadjes Magazine, waarin je alles leest over jouw Feyenoord-helden!