Feyenoord Soccer Schools geeft clinics tijdens Kameraadjes Voetbalfeest!

Feyenoord Soccer Schools geeft clinics tijdens Kameraadjes Voetbalfeest!

Dat het Metro Kameraadjes Voetbalfeest op zondag 29 maart een fantastisch feest wordt dat je echt niet mag missen, hadden we je al verteld. Nu hebben we nog meer leuk nieuws voor je: Feyenoord Soccer Schools is op deze dag aanwezig om clinics te geven!

Tijdens de clinics van Feyenoord Soccer Schools train je onder leiding van bekende Feyenoord-trainers op de Feyenoord-manier. Zo kun je jezelf ontwikkelen als voetballer en nóg beter worden!

Grootste spandoek ooit!

Ook TIFO Rotterdam is aanwezig. Dat is de groep die al die mooie spandoeken en vlaggen maakt die je bij wedstrijden in De Kuip ziet. Samen met hen kun je tijdens het Voetbalfeest mee helpen schilderen aan het grootste Kameraadjes-spandoek ooit! Dit spandoek wordt getoond bij de wedstrijd Feyenoord – Go Ahead Eagles op zondag 19 april.

Parkeren

Heb je al kaarten besteld voor het Kameraadjes Voetbalfeest? Vertel dan aan je ouders dat ze op zondag 29 maart kunnen parkeren op P3, P4 of P6. Een plattegrond van de parkeerterrein is hier te vinden. 

Spetterende optredens

Het Voetbalfeest vervangt voor één keer het jaarlijkse Feyenoord Voetbalpark. Met meer voetbalactiviteiten voor elke leeftijdsgroep en meer persconferenties, handtekeningsessies én spetterende optredens tijdens het uitgebreide binnenprogramma is het Voetbalfeest een evenement dat je niet mag missen! 

Wil je meer weten over het Metro Kameraadjes Voetbalfeest? Kijk dan snel op www.feyenoord.nl/voetbalfeest. Hier vind je onder andere meer informatie over de tijden en de kaartverkoop! 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!