Feyenoord Sinterklaas TV: onderzoek naar het veld

Feyenoord Sinterklaas TV: onderzoek naar het veld

In een nieuwe aflevering van Feyenoord Sinterklaas TV te zien dat Patrick nog steeds bezig is met zijn onderzoek naar de kale plekken op de grasmat van De Kuip. Hij krijgt daarbij hulp van enkele spelers en ontdekt samen met hen hele vreemde zaken! Bekijk hieronder in de videospeler deel twee van Feyenoord Sinterklaas TV.

Heb je deel één van Feyenoord Sinterklaas TV gemist? Bekijk deze aflevering dan hier. Volgende week woensdag zie je hoe het verhaal verder gaat.

Kom ook naar het Feyenoord Sinterklaasfeest!
Wil je ook aanwezig zijn bij het Feyenoord Sinterklaasfeest, bestel dan snel je kaarten. Op zaterdag 23 november zijn er drie shows in het Topsportcentrum pal naast De Kuip, om 10:00, 13:00 en 16:00 uur. Nieuw dit jaar is dat de eerste show extra leuk is voor de jongste Kameraadjes t/m 4 jaar en hun vriendjes. De kinderen ouder dan 4 jaar, die zien de Sint en zijn pieten graag bij de latere shows. Bestel dus snel kaarten. Het Feyenoord Sinterklaasfeest is gratis voor Kameraadjes, niet-Kameraadjes betalen €7,50 en volwassenen €12,50. Ga voor meer informatie naar www.feyenoord.nl/sinterklaasfeest.

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!