Feyenoord presenteert nieuwe uittenue 2017-2018

Feyenoord presenteert nieuwe uittenue 2017-2018

Feyenoord en adidas presenteren: het nieuwe uittenue voor het seizoen 2017-2018. De landskampioen gaat dit seizoen op vreemde bodem de titel verdedigen in een shirt met de kleuren zwart en groen. Het nieuwe uitshirt, waarop uiteraard het logo van nieuwe hoofdpartner Qurrent te zien is, werd maandagmiddag in het centrum van Rotterdam onthuld door middel van opwekken van energie.

Onthulling door Jandino en supporters
In samenwerking met Qurrent werden op het Eendrachtsplein voorbijgangers uitgedaagd om al fietsend energie op te wekken. Dit deden zij onder de bezielende leiding van de altijd energieke comedian en Feyenoord-supporter Jandino Asporaat, die hen aanspoorde steeds harder te trappen. Hoe meer virtuele kilometers de supporters fietsten, hoe zichtbaarder het nieuwe uitshirt werd. Om 17:02 uur was er voldoende energie opgewekt om het complete uitshirt aan Rotterdam te laten zien. Wie niet aanwezig was, kon de onthulling live volgen op het officiële Facebook-account van Feyenoord.

Zwarte basis met groene print
Het uitshirt voor het seizoen 2017-2018 heeft een zwarte basis met verschillende kleuren groen, wat het shirt een speelse en unieke uitstraling geeft. Op de achterkant van het shirt prijkt in witte letters het woord ‘Rotterdam’, om de band tussen Feyenoord en de stad te benadrukken. De drie welbekende adidas-strepen bevinden zich aan de zijkant van het shirt, dat beschikt over een zwarte V-hals. Voor zowel het broekje als de kousen is gekozen voor een witte basis met groene accenten.

Vanaf zondag verkrijgbaar
Het nieuwe uittenue is vanaf zondag 16 juli 9:00 uur verkrijgbaar in alle vestigingen van de Feyenoord Fanshop. Wil je je nu al verzekeren van het uittenue? Via de Online Feyenoord Fanshop kun je het uittenue in de voorverkoop bestellen. Wie dit voor de Open Dag (zondag 16 juli) doet, heeft de bestelling tussen 17 en 20 juli in huis.

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!