Feyenoord met jonge talenten op trainingskamp naar Dubai

Feyenoord met jonge talenten op trainingskamp naar Dubai

Feyenoord is deze week niet in Nederland, maar op een plek waar het een stuk warmer is: Dubai. In dat landje in het Midden-Oosten (zie het kaartje hieronder!) is het team op trainingskamp. Dat trainingskamp is bedoeld om goed te kunnen trainen én om het teamgevoel bij de spelers te versterken.

In totaal heeft trainer Fred Rutten 26 spelers meegenomen. Onder hen zijn drie grote talenten uit Feyenoord A1: Kamil Miazek, Bart Nieuwkoop en Jari Schuurman. Miazek is een keeper uit Polen, Nieuwkoop (links op de foto) en Schuurman (rechts op de foto) zijn middenvelders. De laatste twee mochten zondag al meedoen in de oefenwedstrijd tegen FC Emmen, die Feyenoord met 2-1 won.  

Na die wedstrijd kregen ze te horen dat ze ook mee mogen naar Dubai. Dat vinden ze natuurlijk superleuk. ‘Hartstikke mooi natuurlijk. Ik heb hartstikke veel zin in komende week’, zegt Schuurman. En Bart Nieuwkoop zegt: ‘Ik ben nog nooit in Dubai geweest, dus het trainingskamp wordt voor mij in alle opzichten een nieuwe ervaring. Ik ga er zonder verwachtingen heen, al wil ik mezelf natuurlijk wel laten zien. In de eerste plaats ben ik heel blij dat ik mee mag.’

Wil je de Feyenoord-talenten volgen deze week? Houd dan de Feyenoord-website in de gaten of volg de jongens op Twitter:
Jari Schuurman
Bart Nieuwkoop
Kamil Miazek

Dit zijn alle spelers die meegaan naar Dubai: 

Keepers: Erwin Mulder, Kenneth Vermeer, Ronald Graafland en Kamil Miazek.

Verdedigers: Luke Wilkshire, Sven van Beek, Terence Kongolo, Lucas Woudenberg, Khalid Boulahrouz, Miquel Nelom en Joris Mathijsen.

Middenvelders: Lex Immers, Jordy Clasie, Wessel Dammers, Rick Karsdorp, Tonny Vilhena, Bart Nieuwkoop, Jens Toornstra en Karim El Ahmadi.

Aanvallers: Mitchell Te Vrede, Jean-Paul Boëtius, Bilal Basaçikoglu, Colin Kazim-Richards, Elvis Manu, Jari Schuurman en Anass Achahbar. 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!