Feyenoord gaat samenwerking aan met Voetjebal Rijnmond

Feyenoord gaat samenwerking aan met Voetjebal Rijnmond

Feyenoord en Voetjebal Rijnmond presenteren: Feyenoord Voetjebal. Beide partijen gaan met ingang van dit seizoen samenwerken en daarmee voetballessen verzorgen voor kinderen van twee tot en met vijf jaar.

Feyenoord Voetjebal laat ouders en kinderen aan de hand van een voetballend speelconcept op een gestructureerde manier kennismaken met voetbal. Behalve de technische ontwikkeling zijn de lessen ook gericht op de algehele motoriek, sociale vaardigheden en cognitieve ontwikkeling van het kind. Het eerste seizoen bestaat uit twee modules van tien lessen, één voor en één na de winterstop. Deze worden gegeven in het Topsportcentrum Rotterdam naast De Kuip.

Tijdens de Open Dag op zondag 16 juli aanstaande kunnen bezoekers voor het eerst kennismaken met Feyenoord Voetjebal. In het Voetbaldorp krijgen de jongste supporters een voorproefje van de Voetjebal-lessen.

Inschrijven voor de Feyenoord Voetjebal-lessen is vanaf nu mogelijk. Kameraadjes profiteren hierbij van 10% korting! Alle informatie over Feyenoord Voetjebal, de lessen en de mogelijkheid om direct in te schrijven vind je hier.

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!