Feyenoord - ADO Den Haag tweede Kameraadjeswedstrijd van het seizoen

Feyenoord - ADO Den Haag tweede Kameraadjeswedstrijd van het seizoen

Ben jij lid van de Kameraadjes? En heb je de Kameraadjeswedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle gemist dit seizoen? Dan is 31 januari 2016 jouw kans om gratis naar de Kameraadjeswedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag te gaan!

Leden van de leukste juniorclub van Nederland, de Kameraadjes, mogen elk seizoen één vooraf geselecteerde thuiswedstrijd gratis bijwonen. De eerste Kameraadjeswedstrijd dit seizoen was op 27 september. Toen nam Feyenoord het in De Kuip op tegen PEC Zwolle. Het was één groot feest, met een maximum aantal Kameraadjes op de tribune én een 2-0 overwinning voor Giovanni van Bronckhorst en zijn mannen. Op zondag 31 januari 2016 staat de tweede Kameraadjeswedstrijd van het seizoen op het programma als Feyenoord het om half drie opneemt tegen ADO Den Haag. Dus was jij niet bij de eerste Kameraadjeswedstrijd van het seizoen? Zorg dan dat jij er bij bent op zondag de 31ste van januari!   

Informatie over de kaartverkoop van deze Kameraadjeswedstrijd volgt nog, dus hou je email goed in de gaten en claim jouw gratis kaartje voor Feyenoord – ADO Den Haag!

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!